Η έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας Beyond Expo 2023 διεξήχθει για τρίτη συνεχόμενη φορά στη Θεσσαλονίκη, από την Τετάρτη 24 έως την Παρασκευή 26 Μαΐου, πλαισιωμένη από σημαντικές παράλληλες διοργανώσεις αλλά και διεθνούς εμβέλειας γεγονότα. Το έργο LoockMe και οι δυνατότητες της πλατφόρμας παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες αλλά στους εκθέτες με παρεμφερή πεδία δραστηριοποίησης από τη White Fox. Συνεργάτες του project  καθώς και η επιστημονική υπεύθυνη του έργου Αναστασία Μάνου βρίσκονταν στο stand και στη διάθεση των επισκεπτών για την κατ’ ιδίαν παρουσίαση και ενδελεχή ενημέρωση.

Η υποδοχή του project από τους επισκέπτες ήταν πολύ θετική. Πολλοί ζήτησαν αναλυτική περιγραφή της λειτουργίας της πλατφόρμας και το έργο απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει ως πλατφόρμα τεχνολογικά ικανή να υποστηρίξει σημασιολογικό περιεχόμενο, οργανωμένο με διεθνή πρότυπα που να εξασφαλίζουν τη διαλειτουργικότητα με άλλα διεθνή αποθετήρια και προηγμένες προσωποποιημένες τεχνικές πλοήγησης και αναζήτησης αλλά και το γεγονός ότι είναι μια καινοτόμα ελληνική πρωτοβουλία που σκιαγραφεί λεπτομερώς τις δυνατότητες οπτικοακουστικής παραγωγής στην Ελλάδα σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο προκάλεσε θετική αίσθηση.

Ιδιαίτερα θετικά αντιμετωπίστηκε το ότι είναι μια πλατφόρμα φιλική προς τον χρήστη, ότι ο καθένας μπορεί με βάση κάποιες προδιαγραφές να αναρτήσει υλικό καθώς και το ότι απαντά σε ποικιλία αναγκών. Σχολιάστηκε έντονα το γεγονός ότι η Ελλάδα διεκδικεί με ανταγωνιστικούς πλέον όρους τον ρόλο της στο διεθνές τοπίο των οπτικοακουστικών παραγωγών προσελκύοντας μεγάλες εταιρίες παραγωγής. Με βάση την αλληλεπίδραση με επισκέπτες και το ενδιαφέρον επαγγελματιών του χώρου κρίνεται ως μια επιτυχημένη εξωστρεφής δραστηριότητα διάχυσης και δημοσιότητας.